
برآورد رایگان کیفیت خشکبار و تشخیص مرغوبیت زعفران
برای برآورد و تشخیص اصل بودن یا برآورد کیفیت و مرغوبیت خشکبار و زعفران دو روش وجود دارد:
- روش تجربی و مشاهده توسط افراد کارشناس و خبره
- کیفیت سنجی و تشخیص مرغوبیت و درجه خلوص در آزمایشگاه خشکبار (آزمایشگاه مرکزی خشکبار ایران/ آزمایشگاه خشکبار تهران)
در آزمایشگاه رایگان خشکبار توتپُس ما خدمتی ارائه می کنیم که مبتنی بر روش تجربی/ویژوال است که می تواند بیش از 60 درصد کیفیت سنجی درستی از زعفران و خشکبار ارائه کند. روش ما مبتنی بر نرم افزار و تجربه افراد خُبره می باشد.
سرویس رایگان آزمایش کیفیت خشکبار و زعفران:
برای این منظور تنها کافیست تصویر با رزولیشن بالا از زعفران یا خشکبار (مغزها) بفرستید. عکس را به گروه واتس آپ زیر ارسال کنید:
گروه تشخیص رایگان کیفیت خشکبار و زعفران
تشخیص زعفران تقلبی و تخمین درجه مرغوبیت زعفران (امسالی- پارسالی- مرغوب- خلوص)
تشخیص فندق بی کیفیت
تشخیص بادام بی کیفیت
تشخیص گردو بی کیفیت و با کیفیت
تشخیص زرشک مرغوب و بی کیفیت
تشخیص کنجد با کیفیت و بی کیفیت
تشخیص روغن زرد با کیفیت
تشخیص شیره انگور با کیفیت
تشخیص رب انار تقلبی
تشخیص رب گوجه فرنگی تقلبی
تشخیص پسته مرغوب و بی کیفیت