برآورد رایگان کیفیت خشکبار و تشخیص مرغوبیت زعفران

برای برآورد و تشخیص اصل بودن یا برآورد کیفیت و مرغوبیت خشکبار و زعفران دو روش وجود دارد:

در آزمایشگاه رایگان خشکبار توتپُس ما خدمتی ارائه می کنیم که مبتنی بر روش تجربی/ویژوال است که می تواند بیش از 60 درصد کیفیت سنجی درستی از زعفران و خشکبار ارائه کند. روش ما مبتنی بر نرم افزار و تجربه افراد خُبره می باشد.

سرویس رایگان آزمایش کیفیت خشکبار و زعفران:

برای این منظور تنها کافیست تصویر با رزولیشن بالا از زعفران یا خشکبار (مغزها) بفرستید. عکس را به گروه واتس آپ زیر ارسال کنید:

گروه تشخیص رایگان کیفیت خشکبار و زعفران

تشخیص زعفران تقلبی و تخمین درجه مرغوبیت زعفران (امسالی- پارسالی- مرغوب- خلوص)

تشخیص فندق بی کیفیت

تشخیص بادام بی کیفیت

تشخیص گردو بی کیفیت و با کیفیت

تشخیص زرشک مرغوب و بی کیفیت

تشخیص کنجد با کیفیت و بی کیفیت

تشخیص روغن زرد با کیفیت

تشخیص شیره انگور با کیفیت

تشخیص رب انار تقلبی

تشخیص رب گوجه فرنگی تقلبی

تشخیص پسته مرغوب و بی کیفیت