حبوبات عمده | قیمت عمده حبوبات | فروش کیسه ای ( ۳ مهر ۱۴۰۰ )

حبوبات عمده شامل نخود ، عدس ، لوبیا ، لپه ، ماش و … . قیمت حبوبات عمده ، فروش عمده حبوبات فله ای و کیسه ای ، خرید حبوبات فله ای ، قیمت عمده حبوبات کیسه ای در بازار حبوبات عمده تهران ( عمده فروشی حبوبات ) ۳ مهر ۱۴۰۰ .

جهت ثبت آگهی حبوبات خود به واتس آپ پیام دهید

حبوبات عمده درجه یک ، خرید حبوبات کشاورز ، حبوبات عمده با کیفیت . فروش تناژ نداریم.

قیمت حبوبات عمده کیسه ای – ۳ مهر ۱۴۰۰ :

قیمت عمده نخود مرغوب ، قیمت عمده لوبیا قرمز درجه یک ، قیمت عمده لوبیا چیتی با کیفیت ، قیمت عمده لوبیا چشم بلبلی، قیمت عمده لوبیا سبز ‌، قیمت عمده لوبیا قلم ، قیمت عمده باقالی ، قیمت عمده لپه (لپه آذر شهر و تبریز) ، قیمت عمده عدس درشت اعلا ، قیمت عمده عدس ریز ، قیمت عدس محلی عمده ، قیمت ماش ‌کیسه ای قیمت … عمده ، حبوبات عمده ، خرید عمده

جدول قیمت حبوبات عمده کیسه ۱۰ کیلویی :

حبوبات عمدهقیمت حبوبات عمده ( کیسه ۱۰ کیلوگرم )
نخود۳۵۰۰۰
لوبیا قرمز۳۷۰۰۰
لوبیا چیتی۴۸۰۰۰
لوبیا سفید۲۵۰۰۰
لوبیا چشم بلبلی۲۶۰۰۰
عدس درشت۳۵۰۰۰
عدس ریز۳۵۰۰۰
ماش۲۴۵۰۰
لپه ریز۴۷۰۰۰
لپه درشت۳۶۰۰۰
ذرت۳۲۵۰۰
بلغور گندم۱۱۸۰۰
بلغور جو۱۱۸۰۰
جو پرک۱۱۸۰۰
گندم پوست کنده۱۱۹۰۰
جو پوست کنده۱۱۸۵۰
گندم مرغی۸۰۰۰

جدول قیمت حبوبات عمده کیسه ۲۵ کیلویی :

حبوبات عمدهقیمت عمده حبوبات ( کیسه ۲۵ کیلوگرم )
نخود۳۱۶۵۰
لوبیا قرمز۳۶۸۰۰
لوبیا چیتی۴۵۳۵۰
لوبیا سفید۲۶۴۰۰
لوبیا چشم بلبلی۲۵۹۵۰
عدس درشت۳۰۳۰۰
عدس ریز۳۰۲۰۰
ماش۲۳۵۰۰
لپه۴۲۵۰۰
لپه باقلا۲۷۰۰۰
ذرت۳۱۵۰۰
بلغور گندم۱۱۰۰۰
بلغور جو۱۱۰۰۰
جو پرک۱۱۰۰۰
گندم پوست کنده۱۱۰۰۰
جو پوست کنده۱۱۰۰۰
گندم مرغی۷۵۰۰

انواع نخود و تشخیص کیفیت آن :

نخود عمده

نخود یکی از عمده حبوبات است که دارای فیبر بالایی می باشد و باعث اثر پاک کنندگی سیستم گوارشی می شود . این نوع فیبر کلسترول و قند خون را کاهش می دهد و به ویژه برای افراد دیابتی بسیار مفید است . همچنین نخود دارای پروتئین ، کلسیم و آهن فراوانی است که تامین کننده قوی نیاز بدن می باشد .

قابل توجه خریداران عمده حبوبات _ کیفیت سنجی حبوبات :


برای خرید انلاین نخود عمده با کیفیت چه پارامترهایی را باید بدانیم؟
مشخصه نخود باکیفیت چیست؟
چطور بفهمیم نخودی که خریدیم پارسالی است یا امسالی؟
کیفیت نخود ایرانی بیشتر است یا خارجی؟
برای صادرات کدام نخود بهتر است؟


حال پاسخ این سوالات :

برای خرید نخود عمده با کیفیت لازم است بدانیم که

دو نوع نخود وجود دارد : دسته اول نخودی است که در داخل کشور تولید می شود و بیشترین تولیدات آن در کرمانشاه است که از نظر کیفیت نیز جزو بهترین ها نخود کرمانشاه است . و در رتبه ی دوم نخود لرستان قرار دارد .

نخود بر اساس اندازه به دو دسته معروف نخود سه خان و نخود دو خان تقسیم می شود . نخود سه خان به نخودهایی که شامل سه سایز ۷،۸،۹ است گویند و نخود دوخان شامل دو سایز ۸،۹ می باشد .

انواع لپه و تشخیص کیفیت لپه :

لپه آذرشهر

لپه تبریز

لپه در دسته حبوبات قرار دارد . لپه از نوعی نخود ریز بدست می آید . به این نخود ریز ، نخود لپه نیز می گویند .

قابل توجه خریداران عمده لپه _ خریدار لپه عمده :

بهترین لپه کدام لپه است ؟

لپه ایرانی بهتر است یا لپه خارجی ؟

ویژگی های لپه خوب چیست ؟

برای پاسخ به این سوالات و سوالاتی از این قبیل باید به این نکات توجه داشت :

بهترین و پرطرفدارترین لپه ایرانی ، لپه آذرشهر است که به دلیل ظاهر ، کیفیت و طعم عالی از محبوبیت ویژه ای برخوردار است . دو نوع لپه ایرانی و خارجی وجود دارد که لپه ایرانی تولید شده از نخود ایرانی است و با کیفیت ترین و گران ترین نوع لپه در ایران بوده . لپه ایرانی ظاهر بسیار شکیل و اندازه ریز دارد و از کیفیت پخت بالایی برخوردار است . بعد از لپه ایرانی ، لپه اتیوپی که از نخود زرد اتیوپی تهیه می شود ، دارای کیفیت خوبی است و در بازار رتبه دوم مرغوبیت را به خود اختصاص داده است .

تشخیص لوبیا عمده با کیفیت :

لوبیا قرمز عمده

از جمله فواید لوبیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

افزایش سلامت قلب ، کمک به کنترل وزن و کاهش وزن به علت وجود فیبر و احساس سیری ، سرشار از پروتئین گیاهی ، دارای ویتامین C ، کاهش خطر سرطان ، بر طرف کننده یبوست ، درمان کم خونی و تنظیم قند خون و … همچنین جالب است بدانید که برای کم کردن میزان نفخ حاصل از این محصول علاوه بر اینکه با خیساندن آن از شب قبل، مصرف زیاد و مکرر آن باعث می شود در بدن ایجاد نفخ نکند. لوبیا عمدتا در درمان درد کلیه و کمر نیز بسیار مفید هستند.

نکات مهمی که هنگام خرید لوبیا به خصوص لوبیا قرمز باید مورد توجه قرار گیرد _ روش تشخیص لوبیا قرمز خارجی از لوبیا قرمز ایرانی و داخلی :

لوبیا قرمز ایرانی دیرتر پخته می شود و طعم بهتری نسبت به لوبیا قرمز خارجی دارد .

لوبیا خارجی کشیده تر از لوبیای ایرانی است .

لوبیا قرمز خارجی درشت تر از نوع ایرانی آن می باشد .

برای تشخیص کیفیت و تازگی لوبیا چیتی باید به رنگ سطح آن توجه شود ، هرچه رنگ سطح آن رو به سفیدی بیشتر باشد نشانه تازگی محصول و هرچه به سرخی برود نشانه کهنگی بودن آن است .

انواع لوبیا عمده

از انواع مشهور و پر مصرف لوبیا می توان به موارد زیر اشاره کرد :

_ لوبیا قرمز یا لوبیا کلیوی ( این لوبیا بر عکس لوبیا سفید که معتدل است ، گرم و تر می باشد )

_ لوبیا چشم بلبلی ( این لوبیا از سایر اقلام لوبیا دیرتر میروید . نام دیگر این لوبیا ، لوبیا دولیک چشم سیاه است .)

لوبیا چشم بلبلی عمده

_ لوبیا چیتی یا لوبیا رومی ( نفخ این لوبیا از دیگر لوبیا کمتر و فیبر آن بالاتر است )

عمده لوبیا چیتی

_ لوبیای سویا ( دارای بیشترین میزان پروتئین است و بدون نیاز به پخت قابل مصرف است .)

_ لوبیا لاک‌پشت سیاه ( دانه های این لوبیا سیاه و گاهی بنفش هستند)

_ لوبیا غارآفریقایی ( شکوفه های سفید رنگ دارد ، غلاف آن سبز رنگ و گرد است و بسیار شبیه لوبیا سبز است . دانه های این لوبیا نیمش قهوه ای و نیمش سفید رنگ است .)

_لوبیا آفریقایی برتر ( رنگ پایه این لوبیا صورتی رنگ است که رگه های قهوه ای دارد .)

_ لوبیا بکابرون ( این لوبیا به علت ریزتر و زودپز بودن اکثرا در تهیه سوپ و پخت و پز استفاده می‌شود.

نکاتی که برای خرید لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی و لوبیا چشم بلبلی باید در نظر داشته باشیم :

لوبیای خوب چه ویژگی هایی دارد ؟

لوبیا با کیفیت را چگونه تشخیص دهیم ؟

لوبیا امسالی و پارسالی چگونه قابل تشخیص است ؟

بهترین لوبیا کدام لوبیا است ؟

لوبیای ایرانی بهتر است یا لوبیای خارجی ؟

ماش و نکات مهم هنگام خرید عمده ماش :

ماش عمده

از جمله خواص ماش:

تقویت کننده قلب ، کاهش دهنده قند ، کلسترل و فشار خون است . برای جوانسازی پوست و تقویت مو نیز مفید است . در بهبود حرکات روده در نتیجه درمان اسهال و یبوست مؤثر است . باعث سلامت دستگاه گوارش و درمان معده درد می شود . مقادیر بالای مس و آهن داشته که در درمان کم خونی بسیار مؤثر است. خرید عمده ماش همچنین از بهترین مکمل های کلسیم بوده که باعث تقویت استخوان ها می‌شود.

ماش سبز عمده در بهترین مناطق ایران از جمله خوزستان ، ایلام ، کرمانشاه، لرستان و آذربایجان کشت و تولید می‌شود.

تشخیص کیفیت عدس هنگام خرید عمده آن :

عدس عمده

عدس دو نوع است : عدس سبز که ریز و درشت دارد و عدس قرمز که آن را لپه می‌کنند و به آن دال می‌گویند . عدس زرد همان عدس سبز است که پوست آن کنده شده است . و عدس قهوه ای که همان عدس قرمز است که هنوز پوست آن جدا نشده باشد . عدس سیاه بسیار ریز است و درون آن به شکل کرمی کم رنگ است . این عدس بر خلاف ریز بودن و پوست نازک داشتن اما بعد از پخت شکل ظاهری خود را حفظ می کند و خرید عمده حبوبات در این نوع عدس بخاطر این ویژگی است . عدس سیاه عمده قبل از پخت رنگی براق و تیره دارد که بعد از پخت به سبز پررنگ متمایل می‌شود. عدس سیاه پروتئین و کالری بسیار بالاتر از گوشت قرمز دارد که بسیار گران تر از سایر عدس ها است .

عدس قرمز محلی عمده

انچه باید براي خريد عمده عدس بدانیم :

بهترین عدس چه عدسی است ؟

کدام عدس زودپز تر است ؟

ویژگی عدس مرغوب چیست ؟

کدام عدس بعد از پخت ظاهری بهتر و زیباتر دارد ؟

نکاتی که باید برای خرید عدس به ویژه خرید عمده عدس مورد توجه قرار گیرد از این قرار است که عدس مرغوب بعد از خیساندن سیاه نمی شود ، پهن و زودپز است . عدس های قهوه ای و سبز ظاهرشان بعد از پخت از بین نمی ورد در صورتی که انواع دیگر عدس نرم و له می شوند ، همچنین طعم عدس باید در خرید عدس عمده مورد توجه قرار گیرد .

نکته مهم دیگر اين است که عدس کانادایی ساسکن پر فروش ترین نوع عدس در ایران است .

کیفیت سنجی ذرت عمده و بلال عمده :

ذرت یا بلال یا جواری یکی از غلات و حبوبات عمده و مهم است . طبیعت ذرت سرد و خشک می باشد. ذرت در فصل تابستان رشد می کند و بیشتر به رنگ زرد است . ذرت یک گونه است اما واریته های متفاوتی دارد مانند : ذرت آردی ،ذرت پاپ کورن ، ذرت دندان اسبی ، ذرت بلوری ، ذرت غلاف دار ، ذرت مومی و ذرت شیرین .

ذرت عمده

از جمله خواص ذرت :

۱_ به دلیل آنتی اکسیدان ، آهن و ویتامین c بالا برای پوست و مو مفید است .

۲_ دانه های ذرت در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است.

۳_ بخاطر داشتن کاروتنوئید زیاد ذرت در سلامت چشم تأثیر گذار است.

۴_ فیبر بالایی ذرت در درمان یبوست موثر است.

۵_ جلوگیری از ابتلا به سرطان

۶_ ذرت همچنین باعث کاهش فشار خون می شود

و …

موارد استفاده از ذرت ، بلال یا جوار :

از ذرت خام تازه در تهیه انواع سالاد سبزیجات و حتی سس سالاد استفاده می کنند . همچنین از ذرت پخته و آب پز در تهیه انواع آبگوشت ، سوپ ، آش ، سالاد ، ترشی و ذرت مکزیکی تهيه می شود. از ذرت خشک شده برای تهیه ذرت بو داده یا همان پاپ کورن ، آرد ذرت ، تاکو ، ترتیلا ، روغن ذرت و نان استفاده می شود. یکی دیگر از محصولات ذرت ، شربت ذرت است که از نشاسته ذرت به دست آمده ولی مضرات فراوان دارد.

ویژگی های گندم با کیفیت در خرید عمده :

کیفیت در گندم ها بستگی به درصد پروتئین دانه دارد . بنابراین گندمی که درصد پروتئین بیشتری دارد دارای مرغوبیت و کیفیت بالاتری است .

فروش عمده حبوبات : برای خرید حبوبات عمده لیست اقلام مورد نیاز خود را در واتسآپ ارسال کنید و یا با شماره های مندرج در انتهای صفحه تماس بگیرید.