مارس 31, 2020 توسط Info 3

مراحل نصب تنور سنتی یا گلی – نصاب تنور سنتی

خدمات نصب تنور سنتی پذیرفته می شود . در صورتی که به نصاب تنور سنتی نیاز دارید با ما تماس بگیرید . در ادامه مراحل نصب تنور سنتی گلی بیان می شود . مصالح مورد نیاز برای نصب تنور سنتی یا تنور گلی قطر ۶۰ سانتیمتر :

  • حدود 200 آجر فشاری یا سفالی
  • 3 تا 5 فرغون کاه گل
  • ماله
  • شن (متوسط یک در یک سانتیمتر)
  • تنور سفالی/گلی

کاه گل مورد استفاده باید به نسبت یک فرغون خاک رس و دو کیلو کاه مخلوط شوند. اگر کاه کمتر از مقدار گفته شده باشد ممکن است کاه گل ترک بردارد.

مراحل نصب تنور ستنتی گلی:

1- جای مناسب تنور را دقیقا مشخص کنید.

2- ارتفاع تنور (سطح دهانه تنور) باید تا ارتفاع پایین سطح ناف شاتر (کشی که قرار است نان بچسباند و از تنور خارج کند) باشد تا علاوه بر سهولت، خستگی کمتر شده و کمر آسیب نبیند. بنابراین سطح زیر تنور را طوری بار ریزی یا بار برداری کنید که این ارتفاع بدست آید.

3- زاویه تنور باید طوری باشد که اگر از لبه بالایی تنور، سنگی رها کنید به مرکز تنور برخورد کند. بعبارتیخط عمود از لبه بالایی به زمین، در مرکز تنور عمود شود.

4- پس از تنظیم زاویه و ارتفاع تنور، دور تا دور آن باید دیواری به فاصله 15 تا 25 سانتیمتر از تنور چیده شود. برای چیدن آجرها از مخلوط گل و کاه استفاده کنید.

5- بین دیوار و تنور را با شن پر کنید. شن را به آرامی بریزید تا به تنور یا دیوار آسیب نرسد. می توانید همزمان با چیدن دیوار این کار را انجام دهید.

6- سطح بیرونی دیوار و سطح بالایی را با کاه گل هموار و پوشش دهید. ضخامت این لایه بهتر است 5 سانتیمتر باشد.

7- کف تنور را نیز با مخلوط کاه گل هموار و مشابه کاسه (قوس دار) کنید.

پس از خشک شدن، می توانید تنور را روشن کنید و آنقدر حرارت را نگه دارید تا به اصطلاح تنور سفید شود (یکنواختی رنگ تنور و متمایل به سفید) برای این منظور تنور را با حرارت بالا حدود ۵ تا ۸ ساعت روشن نگه دارید تا تنور سفید شود .

تنور سنتی و شومینه سنتی

در صورت هر گونه سوال تماس بگیرید.

سفارش نصب تنور سنتی نانوایی ، خانه و ویلا توسط نصاب مجرب تنور سنتی تماس بگیرید .

خرید تنور و قیمت تنور : «مشاهده قیمت تنور»

عمده فروشی محصولات کشاورزی و دامداری : کشاورزان و دامداران وارد شوند :

از محصولات خاص توتپُس دیدن کنید :