02 By Info 0

نحوه تشخیص شیره انگور خوب و مرغوب

چطور بفهمیم کدام شیره انگور خوب و با کیفیت است؟ به منظور تشخیص و شناسایی شیره انگور مرغوب باید به چند نکته توجه کرد:

  • بهترین خرید شیره انگور، خریداری شیره انگور از کشاورزی است که به نظافت و مرغوبیت محصول او اعتماد دارید. همچنین فروشنده معتمد و خبره به خریداری یک شیره انگور مرغوب کمک شایانی خواهد کرد.
  • انگور چیده شده از درخت انگور قبل از جوشاندن برای تهیه شیره انگور، بایستی بخوبی تمیز شده و نیز به خوبی شسته شود. از این رو دقت تهیه کننده به این موارد باید مورد توجه خریدار واقع شود.
  • شیره انگور نباید مزه سوختگی بدهد.
  • شیره انگور بایستی در هنگام تهیه به اندازه کافی و لازم جوشانده شود زیرا کم جوش بودن شیره انگور باعث کاهش عمر آن شده و سریعتر خراب خواهد شد. جوشاندن بیش از حد نیز روی طعم شیره اثر داشته و مزه سوختگی خواهد داشت.
  • شیره موجود در بازار اکثرا یا شیره انگور سیاه است و یا شیره انگور عسکری. شیره انگور عسکری با کیفیت، گرانترین نوع شیره انگور است. بنابراین مطمئن شوید که چه نوع شیره ای خریداری می کنید.
  • در مورد طعم شیره با کیفیت نمی توان واضح راهنمایی کرد و باید بصورت تجربی شیره خوش طعم را شناسایی کرد. در حالت کلی شیره انگور نباید ته مزه خاک یا پوسیدگی داشته باشد.
  • رنگ شیره انگور با کیفیت در ظرف پر حجم به رنگ مشکی است و وقتی در قاشق می‌ریزید تقریبا قرمز قهوه ای شفاف است. رنگ کدر غیر شفاف می تواند نشانه شیره انگور بی کیفیت و ناخالص باشد. نوع شیره نیز روی تیرگی رنگ آن تاثیر دارد اما در هر صورت شیره انگور مرغوب و با کیفیت شفاف است. البته لازم به ذکر است که رنگ خیلی سیاه نشان جوشاندن زیاد شیره است که بعبارتی سوختگی شیره می باشد که مطلوب نیست .
  • شیره انگور باید غلیظ باشد. رقیق بودن شیره میتواند نشانه کم جوش بودن آن بوده و سریعتر کپک بزند. می توان گفت هرچه شیره غلیظ تر باشد شیره مرغوبتری است به شرط اینکه مزه سوختگی ندهد.
  • حتی‌الامکان سعی کنید بهترین و گرانترین شیره انگور را انتخاب و خریداری کنید هرچند مقدار خرید کاهش یابد!

خرید شیره مرغوب (هم جزئی می توانید خرید کنید و هم عمده) قیمت های رضایت‌بخش ما را ببینید در فروشگاه ما فقط اجناس درجه ۱ موجودند

خرید عنبر نسارا اصل بهاره : کلیک کنید

تشخیص بادام تلخ : اینجا ببینید

خانه خود را هوشمند و امن کنید : اینجا ببینید